Se freaca untul cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul si untul devine spumos. Se adauga apoi, treptat, faina si coaja de lamaie. Albusurile se
Se freaca untul cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul si untul devine spumos. Se adauga apoi, treptat, faina si coaja de lamaie. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor in compozitie. Se unge o tava cu unt si se presara cu faina. Compozitia se pune intr-un cornet de hartie si se asaza pe tava bastonase subtiri de aluat, care se coc la foc potrivit timp de 15 minute. Sunt gata cand se formeaza pe marginile lor un cerc auriu.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu nuca
Budinca cu mere
Pandispan cu visine
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Prajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)O prajitura foarte gustoasa, cu cateva ingrediente.
Prajitura cu piscoturi in blatIdeea am preluat-o de la Ligia, dar nu am respectat intocmai reteta ei. pentru ca nu am avut toate ingredientele. A iesit o...
Chiftelute si oua in sos de ardei coptReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii