Faina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se lasa la rece. Se intinde
Faina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se lasa la rece. Se intinde cu sucitorul o foaie potrivit de subtire si se decupeaza pesmeti ovali sau rotunzi. Se ung cu un ou batut, iar deasupra se asaza cate o jumatate de migdala, dupa care se pun intr-o tava. Aceasta se introduce in cuptorul cald si se lasa pesmetii sa se coaca.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii