Faina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se lasa la rece. Se intinde
Faina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se lasa la rece. Se intinde cu sucitorul o foaie potrivit de subtire si se decupeaza pesmeti ovali sau rotunzi. Se ung cu un ou batut, iar deasupra se asaza cate o jumatate de migdala, dupa care se pun intr-o tava. Aceasta se introduce in cuptorul cald si se lasa pesmetii sa se coaca.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Papanasi fierti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii