Se cerne faina pe planseta, se freaca untul cu o parte din faina, apoi se adauga zaharul vanilat, oul, sarea, smintina, zaharul si praful de copt stin
Se cerne faina pe planseta, se freaca untul cu o parte din faina, apoi se adauga zaharul vanilat, oul, sarea, smintina, zaharul si praful de copt stins cu zeama de lamiie. Se framinta totul bine, apoi aluatul se pune la rece pentru cca 30 minute. Din aluat se intind foi groase de 1 cm care se taie sub diferite forme. Se coc pe o tava presarata cu faina, la foc iute; se coc foarte repede.
Se pot pastra la rece si doua saptamini, raminind tot fragezi si parfumati
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii