Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, dupa care se adauga zaharul vanilat si faina. Se obtine o coca potrivit de moale, din care se intinde o f
Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, dupa care se adauga zaharul vanilat si faina. Se obtine o coca potrivit de moale, din care se intinde o foaie groasa de aproximativ 0,5 cm care se taie cu paharul. Se coc pesmeciorii pe tava neunsa, la foc iute, 15-20 minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii