Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de pesmeti cu susan sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, ou, zahar, susan, faina, vanilie.
Se freaca untul cu zaharul, galbenusul si vanilia, se adauga faina si se framanta. Apoi, din aluatul obtinut, se formeaza un sul care se taie in bucati mici. Se da fiecarei bucatele forma de perisoara, se unge cu albus si se presara cu susan. Se aseaza pe tava la distanta mare una de alta si se coc la foc potrivit.
Pot fi serviti calzi sau reci.
Alte retete recomandate:
Salam de biscuiti de post
Papanasi
Dulciuri de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii