Pesmeti cu susan

Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de pesmeti cu susan sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, ou, zahar, susan, faina, vanilie.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar
  • 50 g susan
  • 2 pahare faina
  • 1 praf vanilie.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, galbenusul si vanilia, se adauga faina si se framanta. Apoi, din aluatul obtinut, se formeaza un sul care se taie in bucati mici. Se da fiecarei bucatele forma de perisoara, se unge cu albus si se presara cu susan. Se aseaza pe tava la distanta mare una de alta si se coc la foc potrivit.


Pot fi serviti calzi sau reci.

Alte retete recomandate:

Salam de biscuiti de post

Papanasi

Dulciuri de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori