Piersici

Se face ourele mici si se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc. Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • faina cit cuprinde
  • unt
  • gem

Mod de preparare

Se face ourele mici si se coc in tava.

Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc.

Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi se lipesc cite doua.

Se coloreaza si se dau prin zahar tos sau nuca macinata.
Reteta Piersici a fost propusa de Guest_mona_usa

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori