Piscoturi cu crema de nuci

Oparim nucile tocate cu lapte fierbinte si se amesteca pana cand devin albe. Se adauga untul amestecat cu zaharul pudra (trebuie sa fie spumos). Se a

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 24 piscoturi
  • 100 g nuci tocate
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte
  • esenta rom
  • 200 ml frisca
  • Zahar pudra

Mod de preparare

Oparim nucile tocate cu lapte fierbinte si se amesteca pana cand devin albe. Se adauga untul amestecat cu zaharul pudra (trebuie sa fie spumos). Se aromatizeaza cu esenta de rom si zahar vanilat. Pe o tava se asaza 8 piscoturi, se stropesc cu esenta de rom, se ung cu crema si se acopera cu restul de piscoturi. Se stropeste cu esenta de rom si se acopera cu frisca.

Alte prajituri delicioase recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori