Se pune apa la fiert si intre timp se sfarma ciocolata alba si neagra in vase separat, dupa care se pun vasele cu ciocolata deasupra aburilor si amest
Se pune apa la fiert si intre timp se sfarma ciocolata alba si neagra in vase separat, dupa care se pun vasele cu ciocolata deasupra aburilor si amestecand incet se lasa sa se topeasca. Se formeaza bilute din pireul de castane, se oparesc prunele si se umple cu migdalele curatate, se taie banana felii. Se feliaza piscotul si se scalda in ciocolata fierbinte.( Se pot scalda de tot sau numai pe jumatate, poate fi o jumatate alba alta neagra). Se poate decora cu cocos, banana, ciocolata. Se pot folosi si alte fructe de exemplu smochine, curmale, struguri etc.
La ciocolata ramasa se adauga fulgii de porumb si se amesteca. Se recomanda folosirea de hartie de copt. Se pune la frigider cateva minute dupa care se poate servi.
Alte prajituri recomandate
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii