Piscoturile se servesc cu sampanie, la ocazii speciale. Sunt delicioase si usor de facut. Va trebuie oua, unt, faina.
Pentru piscoturile de sampanie se amesteca toate ingredientele in faina, se framanta bine, se intinde o foaie, se taie piscoturi cu forma si se coc in tava unsa cu ulei la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, se dau prin zahar farin.
Piscoturile se servesc cu sampanie, la ocazii speciale.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii