Se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele (se poate freca cu telul s
Se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele (se poate freca cu telul sa nu ramana cocoloase). Se mai pun in compozitie 4 linguri de ulei. Se coace in cuptor sau pe vatra.
Placinta se taie in patratele mai mari, se servesc cu gem de caise sau piersici.
Alte retete dulciuri recomandate
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii