Albusurile se bat spuma tare, se adauga aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa calda si se amesteca cu nucile rasnite, esenta de migdale si vanil
Albusurile se bat spuma tare, se adauga aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa calda si se amesteca cu nucile rasnite, esenta de migdale si vanilia. Se unge bine o tava cu unt si se toarna cu spritul mici gramajoare, care se coc la foc potrivit timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, pricomigdalele se scot din tava.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu prune
Prajitura cu caise
rulada cu capsuni
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii