Albusurile se bat spuma tare, se adauga aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa calda si se amesteca cu nucile rasnite, esenta de migdale si vanil
Albusurile se bat spuma tare, se adauga aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa calda si se amesteca cu nucile rasnite, esenta de migdale si vanilia. Se unge bine o tava cu unt si se toarna cu spritul mici gramajoare, care se coc la foc potrivit timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, pricomigdalele se scot din tava.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu prune
Prajitura cu caise
rulada cu capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii