Rafaello

Bomboanele rafaello sunt preferate de cei mai multi amatori de deserturi. Daca doriti sa cumparatin sunt un pic mai scumpe, dar cu foarte mare usurinta pot fi reproduse acasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rafaello

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 200 gr lapte praf
  • 100 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr alune nesarate

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele (unt,lapte praf.50 gr nuca de cocos,zahar pudra).
Se da 30 min la rece.
Se ia de la rece si se fac bilute pe care le umplem cu cate o aluna nesarata.
Se rostogoleste prin nuca de cocos ramasa.


Se servesc cu ceai.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori