Rafaello

Bomboanele rafaello sunt preferate de cei mai multi amatori de deserturi. Daca doriti sa cumparatin sunt un pic mai scumpe, dar cu foarte mare usurinta pot fi reproduse acasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rafaello

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 200 gr lapte praf
  • 100 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr alune nesarate

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele (unt,lapte praf.50 gr nuca de cocos,zahar pudra).
Se da 30 min la rece.
Se ia de la rece si se fac bilute pe care le umplem cu cate o aluna nesarata.
Se rostogoleste prin nuca de cocos ramasa.


Se servesc cu ceai.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc