Reteta de biscuiti cu cacao se prepara foarte usor si rapid. Nici nu credeai ca poti sa ii transformi in reni, nu-i asa? :) sunt niste biscuiti perfecti pentru Craciun, iar copiii vor fi incantati.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius, tapeteaza cu hartie pergament o tava pentru copt. Amesteca faina cu cacao si cu praful de copt. Mixeaza bine intul impreuna cu zaharul pudra pana obtii un amestec pufos. Adauga cele doua oua si galbenusurile, amestecand bine dupa fiecare. Apoi cerne faina amestecand usor si lasa aluatul putin sa se odihneasca.
Pune bile mici de aluat pe tava, rupe covrigei in doua si aseaza-i pe post de urechi, si o bomboana rosie de ciocolata in loc de nas, si da fursecurile la cuptor pentru 20 de minute. Lasa sa se raceasca complet, dupa care poti sa le servesti.
Biscuitii cu cacao sunt perfecti pentru Craciun, in asteptarea Mosului.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii