Salam de biscuiţi reţetă. Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se rup biscuitii in bucati cat mai mici, se adauga trei linguri de cacao si zaharul vanilat. Se toarna laptele fi
Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se rup biscuitii in bucati cat mai mici, se adauga trei linguri de cacao si zaharul vanilat. Se toarna laptele fierbinte si se amesteca, astfel incat biscuitii sa se inmoaie. Se topeste ciocolata amaruie intr-un vas la bain-marie cu patru linguri de lapte si se toarna peste biscuiti. Se adauga si alunele macinate si doua linguri de coniac. Ciocolata de menaj se da prin razatoare sau se taie in bucatele si se incorporeaza si ea. Se amesteca bine toata compozitia, si se mai adauga lapte, daca nu este suficient de legata. Pasta de biscuiti se asaza pe o foaie de celofan si se ruleaza. Se pregateste glazura de ciocolata. Se amesteca zaharul pudra cu trei linguri de cacao, se adauga apa si se pune pe foc, amestecand continuu. Cand este gata, se lasa la racit. Se pune salamul de biscuiti pe un platou si se toarna deasupra crema de ciocolata.
Alte retete dulciuri recomandate
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii