Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana o
Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana obtinem o coca care se poate framanta. Pe tabla pe care am pus o folie se intinde coca, apoi se unge uniform umplutura din amestec de 100 g unt cu zahar pudra dupa gust. Apoi se ruleaza cu grija.
Se serveste dupa ce a fost racita in frigider.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaSe curata lamaia de coaja, apoi se taie marunt si se piseaza cu zaharul. Se introduce apoi in vasul cu ceai fierbinte, se...
Punch de lamaieUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraPrunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie. 1/3 din...
Compot de prune in otetPateul de nuci este de fapt o pasta de nuci hidratate in care putem pune orice dorim : ceapa verde, usturoi, capere ,...
Pate de nuciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii