Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana o
Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana obtinem o coca care se poate framanta. Pe tabla pe care am pus o folie se intinde coca, apoi se unge uniform umplutura din amestec de 100 g unt cu zahar pudra dupa gust. Apoi se ruleaza cu grija.
Se serveste dupa ce a fost racita in frigider.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii