Cantitatile se dozeaza dupa preferinta. Se prajesc 2 minute nucile si se amesteca cu biscuitii sfaramati intr-un castron mai maricel. Se pun la fier
Cantitatile se dozeaza dupa preferinta.
Se prajesc 2 minute nucile si se amesteca cu biscuitii sfaramati intr-un castron mai maricel. Se pun la fiert cacao, zahar, apa, esenta de rom, samburii de caise si margarina (dar nu foarte multa), astfel incat sa se formeze un sirop mai gros.
Se toarna apoi siropul peste amestecul din castron, se adauga vanilia, se omogenizeaza si se formeaza suluri cu ajutorul unor folii de celofan.
Se dau la rece si se servesc a doua zi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii