Stelute din dovleac sunt un desert deosebit. Pentru aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de dovleac, praf de copt, faina, zahar, lapte, smantana
Dovleacul copt se mixeaza si se amesteca cu zaharul, sarea, laptele apoi faina praful de copt, smantana, esentele si untul moale. Se framanta pana se face un aluat omogen. Se intinde o foaie mai groasa de 1.5 cm si se taie cu forma de biscuititi, eu am facut un pom din stelute. Se bate oul si se ung biscuititii, se dau la cupor pentru 15 minute.
Merg foarte bine cu o cana mare de ceai.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii