Se pun ingredientele pe foc, se toarna apa peste fructe, se acopera tava cu folie si se da 35-40 min la cuptor. Se lasa la racit. Sosul din tava se st
Se pun ingredientele pe foc, se toarna apa peste fructe, se acopera tava cu folie si se da 35-40 min la cuptor.
Se lasa la racit.
Sosul din tava se strecoara, se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga 1 lingura de amidon sau jeleu rosu dizolvat in 2 linguri de apa rece.
Blatul:
Se amesteca ingredientele si se face un blat care se intinde si se preseaza cu mana in tava de tarta.
Crema:
Se amesteca ingredientele si se adauga 300 ml frisca.Se amesteca bine pana cand crema se ingroasa.
Crema se toarna peste blat si se da la rece 2 ore.
Se pune rubarba peste crema, apoi se toarna jeleul facut din sosul lasat de rubarba in cuptor, o lingura rasa de zahar si plicul de jeleu
Reteta Tarta cu rubarba a fost propusa de diamond
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii