1. Se tapeaza cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. 2. Se lasa sa se decongeleze aluatul de foi. 3. Se incalzeste cuptorul la 190 °C 4. Pe plan
1. Se tapeaza cu hartie de copt o tava dreptunghiulara.
2. Se lasa sa se decongeleze aluatul de foi.
3. Se incalzeste cuptorul la 190 °C
4. Pe planseta tapetata cu faina se asaza foile de aluat, usor suprapuse; se intinde din ele o singura foaie dreptunghiulara, de marimea tavii pregatite.
5. Se bate galbenusul cu lapte si se unge aluatul; se inteapa in mai multe locuri cu furculita.
6. Se coace la cuptor cca 15 min. Se scoate si se lasa sa se raceasca.
7.Se curata capsunile, eventual se taie jumatati. Se prajesc fulgii de migdale intr-o tigaie de teflon, fara adaos de grasime, amestecand din cand in cand.
8.Frisca se bate cu zahar pudra, zahar vanilat si praf intaritor; se asaza pe blat si se niveleaza.
9. Se repartizeaza deasupra pe capsuni si se presara fulgi de migdale.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii