Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine. Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt. Adaugati albusul d
Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine.
Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt.
Adaugati albusul de ou, apoi zeama de lamaie.
Trebuie sa va iasa un aluat lipicios, daca e prea moale mai puneti putina faina iar daca e prea tare adaugati putin lapte.
Va dati mainile cu ulei si modelati bastonase care le dati prin galbenus si apoi prin migdale feliate
si la cuptor pentru vreo 10 minute la foc domol (160° C).
Dupa ce s-au racit pe pudrati frumos si sa aveti pofta!
Reteta propusa de Andreea fr
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii