Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine. Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt. Adaugati albusul d
Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine.
Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt.
Adaugati albusul de ou, apoi zeama de lamaie.
Trebuie sa va iasa un aluat lipicios, daca e prea moale mai puneti putina faina iar daca e prea tare adaugati putin lapte.
Va dati mainile cu ulei si modelati bastonase care le dati prin galbenus si apoi prin migdale feliate
si la cuptor pentru vreo 10 minute la foc domol (160° C).
Dupa ce s-au racit pe pudrati frumos si sa aveti pofta!
Reteta propusa de Andreea fr

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii