Faina se amesteca intr-un castron cu untul moale, zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie. Se framanta totul bine si se intinde o foaie care se str
Faina se amesteca intr-un castron cu untul moale, zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie. Se framanta totul bine si se intinde o foaie care se strange apoi in 4. Se pune la frigider pentru 20 de minute. Se repeta operatia cu stransul si pusul la rece de 3 ori, apoi se intinde o foaie nu prea subtire si se taie cu paharul rondele. Se unge fiecare rondea cu marmelada sau se pun pe ele fructe si se pune alta rondea deasupra. Se pun apoi rondelele la copt in cuptorul cald.
Se servesc ornate cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Chec pufos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii