Faina se amesteca intr-un castron cu untul moale, zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie. Se framanta totul bine si se intinde o foaie care se str
Faina se amesteca intr-un castron cu untul moale, zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie. Se framanta totul bine si se intinde o foaie care se strange apoi in 4. Se pune la frigider pentru 20 de minute. Se repeta operatia cu stransul si pusul la rece de 3 ori, apoi se intinde o foaie nu prea subtire si se taie cu paharul rondele. Se unge fiecare rondea cu marmelada sau se pun pe ele fructe si se pune alta rondea deasupra. Se pun apoi rondelele la copt in cuptorul cald.
Se servesc ornate cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii