1. Mixeaza bine branza de vaci cu smantana pana obtii o crema fina. 2. Adauga zaharul, un praf de sare si cateva picaturi de esenta de vanilie. 3. Dup
1. Mixeaza bine branza de vaci cu smantana pana obtii o crema fina.
2. Adauga zaharul, un praf de sare si cateva picaturi de esenta de vanilie.
3. Dupa ce s-au incorporat, pune oul batut si grisul.
4. Toarna compozitia astfel obtinuta intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina.
5. Lasa la cuptor la foc moderat cam 30-40 de minute, pana capata o usoara crusta aurie.
6. Decoreaza prajitura cu felii de caise sau piersici din compot.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii