reteta bunicii-un pandispan gustos, de post :)
- se amesteca apa cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, esentele;
- se amesteca praful de copt cu 3 linguri faina; se adauga in compozitie, apoi se completeaza cu faina, amestecand continuu, pana se obtine o compozitie groasa ca o smantana;
- in jumatate din compozitie se adauga cacao;
- se tapeteaza tava (13x9cm) cu hartie de copt;
- se pune compozitia alba, apoi cea cu cacao; se face model cu o lingura;
- se coace la treapta 5, timp de 40 minute (testul cu scobitoarea);
- se serveste portionata, glazurata sau cu dulceata de fructe de padure :)

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii