Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste margarina. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele
Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste margarina. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie.
Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.
Se servesc dupa ce au stat circa 2 ore la rece.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii