Batem spuma ouale cu margarina si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare, la jumatate adaugam praf de cacao.
Batem spuma ouale cu margarina si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare, la jumatate adaugam praf de cacao. Formam diferite forme cu masina de macinat carne. Coacem intr-o tava unsa in cuptorul fierbinte. Presaram cu zahar vanilat pudra la cald.
Alte prajituri recomandate
Spuma de portocale
Placinta cu dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaVoiam sa fac ceva bun si sa se poata pune si la pachet pentru scoala sau de ce nu, la serviciu! Si neaparat sa fie cu nuca...
Desert spirale cu ciocolata si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii