Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se amesteca din nou. Faina se ame
Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se amesteca din nou. Faina se amesteca cu un praf de copt si se inglobeaza in aluat, impreuna cu 250 g nuca de cocos. Din aluat se formeaza bilute nu prea mari( pentru a nu ramane crude la copt) care se tin 2 ore la rece. Se bate albusul ramas spuma foarte tare si se dau bilutele prin el apoi prin nuca de cocos ramasa. Se pun in forma tapetata cu hartie si se coc 15-20 min.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii