Bocelute cu brinza

Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 150 g brinza de vaci
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri lapte
  • 300 g faina
  • un praf de copt
  • Umplutura: 100 g caise uscate
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 350 g brinza de vaci
  • 2 galbenuse
  • 50 g zahar
  • un plic zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie caisele cuburi si se amesteca impreuna cu brinza de vaci, coaja de lamaie, zaharul tos si zaharul vanilat. Pe fiecare patrat de aluat se aseaza o lingura de umplutura. Se strang sub forma de boceluta si se aseaza in tava. Se coc 25 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori