Bounty

Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 150 g unt
  • 150 g zahar
  • un ou
  • 50 ml lapte
  • 250 g faina
  • o lingura cacao
  • Crema 1: 6 albuse spuma cu 250 g cocos
  • 250 g zahar
  • Crema 2: 6 galbenuse
  • 12 linguri zahar pudra
  • un pachet de unt

Mod de preparare

Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca usor cu nuca de cocos. Se pregateste o tava patrata cu hartie de copt. Se intinde prima foaie in tava apoi se pune umplutura de nuca de cocos. Se pune foaia a doua deasupra si se coace la foc potrivit prajitura. Se amesteca galbenusele si zaharul pe aburi pina avem o crema consistenta. Se lasa sa se raceasca si se incorporeaza untul in acest amestec. Peste prajitura rece se toarna acesta crema. Se presara cu nuca de cocos si se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori