Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca
Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca usor cu nuca de cocos. Se pregateste o tava patrata cu hartie de copt. Se intinde prima foaie in tava apoi se pune umplutura de nuca de cocos. Se pune foaia a doua deasupra si se coace la foc potrivit prajitura. Se amesteca galbenusele si zaharul pe aburi pina avem o crema consistenta. Se lasa sa se raceasca si se incorporeaza untul in acest amestec. Peste prajitura rece se toarna acesta crema. Se presara cu nuca de cocos si se da la rece.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii