Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie al
Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie alimentara si se da la rece pentru 20-30 minute. Se intinde apoi in foaie mai groasa si se decupeaza bradutii care se coc in tava unsa cu ulei timp de 20-25 minute.
Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu pasta din zahar farin. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSoacra mea a tăiat mai mulți pui și mi-a trimis o pungă cu pipote și ficăței. M-am gândit că cea mai bună ar...
Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei coptDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii