Braduti de Craciun

Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie al

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Braduti de Craciun

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • esenta de vanilie
  • colorant alimentar verde
  • 2 linguri lapte
  • 250 g faina

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie alimentara si se da la rece pentru 20-30 minute. Se intinde apoi in foaie mai groasa si se decupeaza bradutii care se coc in tava unsa cu ulei timp de 20-25 minute.


Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu pasta din zahar farin. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori