Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie al
Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie alimentara si se da la rece pentru 20-30 minute. Se intinde apoi in foaie mai groasa si se decupeaza bradutii care se coc in tava unsa cu ulei timp de 20-25 minute.
Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu pasta din zahar farin. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii