Pentru a prepara aceasta reteta de briose After Eight sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ou, kefir, After Eight, ulei.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. After Eight se rupe in bucati marunte. Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul.
Oul se bate spuma cu uleiul si cu kefirul si, apoi, se pune putin cate putin, faina.
Se pune in forme pana la jumatate, se presara pe deasupra ciocolata si se mai pune putin aluat.
Se coace ~ 20-25 minute.
Dupa coacere, se lasa in forme sa se odihneasca 5 minute si, abia dupa aceea, se scot.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu branza de vaci
Pandispan rapid
Glazura de ciocolata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii