Pentru a prepara aceasta reteta de briose After Eight sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ou, kefir, After Eight, ulei.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. After Eight se rupe in bucati marunte. Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul.
Oul se bate spuma cu uleiul si cu kefirul si, apoi, se pune putin cate putin, faina.
Se pune in forme pana la jumatate, se presara pe deasupra ciocolata si se mai pune putin aluat.
Se coace ~ 20-25 minute.
Dupa coacere, se lasa in forme sa se odihneasca 5 minute si, abia dupa aceea, se scot.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu branza de vaci
Pandispan rapid
Glazura de ciocolata
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaReteta focaccia,este o reteta italiana care se face foarte usor dar gustul este extrem de bun. pentru a vedea reteta video...
Reteta Focaccia (reteta video)Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii