Imi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am preluat-o din revista Kaufland (numai ca acolo erau cu struguri).
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Oul, zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie se mixeaza pana cand isi dubleaza volumul. Se adauga iaurtul, uleiul, faina si praful de copt si se omogenizeaza. Se incorporeaza 2/3 din afine (spalate) si se pune aluatul intr-o tava pentru briose unsa cu unt si tapetata cu hartiute sau cu forme de silicon unse cu unt. Pe deasupra brioselor se pun restul de afine.
Se introduce tava la cuptor pana cand briosele se rumenesc frumos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii