Briose cu banane

Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si fain

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua 1 cana de zahar 1/3 cana unt topit 2 cani de faina 1 cana de faina de ovaz 1 lingurita de bicarbonat de sodiu 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita nucsoara 2 bucati de banana

Mod de preparare

Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate anterior. Bananele se taie bucati si se amesteca in aluat. Formele de briose sunt umplute pe jumatate si se lasa la copt ca. 20 de min. la foc mediu.


Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci