Briosele cu banane vesele si colorate au o aroma delicata. Aceasta reteta de briose este perfecta pentru o petrecere sau pentru cei mici.
Se încinge cuptorul la 180C. Untul şi zahărul se bat împreună până se obţine o consistenţă cremoasă. Treptat, se încorporeaza în amestec cele două ouă. Într-un bol separat se amestecă făina, sarea şi bicarbonatul de sodiu. Se pasează cele trei banane până se obţine un piure. Făina se încorporează în amestecul de zahăr, unt şi ou. Se adaugă nucile şi bananele şi se mixează până se obţine un aluat omogen. Se aşază hârtii speciale in tava de briose si se toarnă compoziţia în hartiile de brioşe.
Se dau brioşele la cuptor timp de 30 de minute, până sunt crescute şi aurii. Se poţ testa cu o scobitoare – dacă aceasta iese curată, brioşele sunt coapte.
Se scot pe un grilaj iar cand sunt racite se pot decora cu fondant sau pot sa fie lasate asa simple. Eu le-am decorat cu margarete din fondant.
Produsul preferat de pe site-ul http://shabbychicshop.ro/ este http://shabbychicshop.ro/panseluta-easy-life/119-set-ceai-1-persoana-panseluta-easy-life.html
Briosele cu banane se servesc dupa ce s-au racit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii