Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu bere sunt necesare urmatoarele ingrediente: bere, faina, praf de copt, piper, zahar, cascaval, sare.
Incalzeste cuptorul la 200 de grade C, tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Amesteca faina cu praful de copt, sarea, piperul si zaharul, apoi adauga berea. Toarna aluatul in forme, presara cu cascaval si pune la copt 15-20 de minute.
Pot fi servite dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu banane
Briose
Briose cu banane si nuca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii