Briose cu cacao

Se bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu prafu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cacao

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 gr iaurt
  • 400 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • coaja si sucul de la o lamaie

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea.Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imarte compozitia in doua parti. Intr-una din ele se adauga cacaoa si se mesteca bine.

Se ung cu unt sau ulei formele de briose si se toarna simultan din compozitii. Se da la cuptorul incins, la foc mediu.

Cand sunt gata se lasa briosele 10 minute sa se raceasca, apoi se scot din forme.


Se pudreaza cu zahar vanilat.

Alte retete de briose recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci