Se bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu prafu
Se bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea.Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imarte compozitia in doua parti. Intr-una din ele se adauga cacaoa si se mesteca bine.
Se ung cu unt sau ulei formele de briose si se toarna simultan din compozitii. Se da la cuptorul incins, la foc mediu.
Cand sunt gata se lasa briosele 10 minute sa se raceasca, apoi se scot din forme.
Se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte retete de briose recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii