Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu cafea si stafide sunt necesare urmatoarele ingrediente: stafide, faina, bicarbonat, praf de copt, zahar, cafea, unt, scortisoara.
Se incalzeste cuptorul la 175 de grade. Formele de briose se ung cu unt sau se tapeteaza cu hartie de copt. Faina se amesteca cu bicarbonatul si cu praful de copt.
Intr-un vas mai mic, se amesteca cafeaua cu zaharul, untul, stafidele si scortisoara si se da un clocot. Se lasa sa se raceasca pana la temperatura camerei. Se toarna, amestecand continuu, faina pana se obtine o pasta omogena.
Se pune in forme si se coace 20-25 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Pasca cu ciocolata
Tiramisu
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii