Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu caise sunt necesare urmatoarele ingrediente: caise, faina, praf de copt, zahar brun, zahar, oua, margarina, iaurt.
Incalzeste cuptorul la 200 de grade C. Taie marunt caisele si amesteca-le cu ingredientele uscate.
Amesteca ouale cu zaharul, margarina si iaurtul folosind un mixer. Adauga restul ingredientelor si toarna aluatul in forme si pune la copt 12 minute.
Dupa ce se racesc pot fi servite.
Alte retete recomandate:
Briose cu legume
Briose cu mere si iaurt
Briose cu visine uscate si fistic

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii