Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu caise sunt necesare urmatoarele ingrediente: caise, faina, praf de copt, zahar brun, zahar, oua, margarina, iaurt.
Incalzeste cuptorul la 200 de grade C. Taie marunt caisele si amesteca-le cu ingredientele uscate.
Amesteca ouale cu zaharul, margarina si iaurtul folosind un mixer. Adauga restul ingredientelor si toarna aluatul in forme si pune la copt 12 minute.
Dupa ce se racesc pot fi servite.
Alte retete recomandate:
Briose cu legume
Briose cu mere si iaurt
Briose cu visine uscate si fistic
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii