Briosele cu capsuni sunt o gustare dulce delicioasa, aromate si fructate, ca o zi calda de primavara. Urmareste reteta de briose si prepara-le si tu.
Pentru a prepara briosele:
Amestecati faina impreuna cu zaharul si praful de copt. Adaugati untul la temperatura camerei, smantana, ouale si lichiorul.
Mixati totul si la final adaugati capsunile taiate bucati mici. Umpleti formele de briose cu aluat, 3 patrimi, si dati la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Reteta de briose oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Serviti briosele cu capsuni cu un strat fin de lapte condensat si frisca, ornate cu caspuni felii.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarpone Puii coquelet sunt tare buni si gustosi, cel putin noua ne plac! Se pregatesc usor, ca orice alta carne, insa eu i-am...
Pui coquelet cu cartofi la cuptorReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii