Briosele cu capsuni sunt o gustare dulce delicioasa, aromate si fructate, ca o zi calda de primavara. Urmareste reteta de briose si prepara-le si tu.
Pentru a prepara briosele:
Amestecati faina impreuna cu zaharul si praful de copt. Adaugati untul la temperatura camerei, smantana, ouale si lichiorul.
Mixati totul si la final adaugati capsunile taiate bucati mici. Umpleti formele de briose cu aluat, 3 patrimi, si dati la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Reteta de briose oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Serviti briosele cu capsuni cu un strat fin de lapte condensat si frisca, ornate cu caspuni felii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii