Briosele cu capsuni sunt o gustare dulce delicioasa, aromate si fructate, ca o zi calda de primavara. Urmareste reteta de briose si prepara-le si tu.
Pentru a prepara briosele:
Amestecati faina impreuna cu zaharul si praful de copt. Adaugati untul la temperatura camerei, smantana, ouale si lichiorul.
Mixati totul si la final adaugati capsunile taiate bucati mici. Umpleti formele de briose cu aluat, 3 patrimi, si dati la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Reteta de briose oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Serviti briosele cu capsuni cu un strat fin de lapte condensat si frisca, ornate cu caspuni felii.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii