Briose cu cascaval (din aluat de foi)

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu cascaval cu aluat de foi sunt necesare urmatoarele ingrediente: cascaval, foi, galbenusuri, faina, frisca, sare, piper.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cascaval (din aluat de foi)

Ingrediente

  • 1 pachet aluat cu foi
  • 20 dkg cascaval razuit
  • 10 dkg cascaval afumat razuit
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri faina
  • 2 dl frisca
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dezgheata si intinde aluatul, rupe 12 forme rotunde din el, tapeteaza formele de briose cu el. Amesteca ingredientele si umple formele cu aluatul obtinut. Pune la copt in cuptorul preincalzit la 200 de grade C.


Pot fi servite dupa ce se racesc.

Alte retete recomandate:

Briose cu ciocolata

Briose aperitiv

Briose cu cacao

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori