Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu cascaval cu aluat de foi sunt necesare urmatoarele ingrediente: cascaval, foi, galbenusuri, faina, frisca, sare, piper.
Dezgheata si intinde aluatul, rupe 12 forme rotunde din el, tapeteaza formele de briose cu el. Amesteca ingredientele si umple formele cu aluatul obtinut. Pune la copt in cuptorul preincalzit la 200 de grade C.
Pot fi servite dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu ciocolata
Briose aperitiv
Briose cu cacao
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii