Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu castane sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciocolata, piure de castane, unt, rom, gem de caise, oua, faina, praf de copt, frisca, scortisoara.
Tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Topeste ciocolata la abur si las-o la racit, apoi amestec-o cu piureul de castane, untul moale, romul, gemul, zaharul si galbenusurile, folosind un mixer.
Bate o spuma tare din albusuri si sare, si amesteca faina cu praful de copt. Amesteca masa de castane cu spuma de oua (adauga treptat spuma), si apoi adauga amestecul cu faina si toarna aluatul in forme.
Pune la copt 30 de minute in cuptorul preincalzit la 175 de grade C.
Decoreaza briosele cu castane cu frisca si pudreaza cu scortisoara macinata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii