Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu castane sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciocolata, piure de castane, unt, rom, gem de caise, oua, faina, praf de copt, frisca, scortisoara.
Tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Topeste ciocolata la abur si las-o la racit, apoi amestec-o cu piureul de castane, untul moale, romul, gemul, zaharul si galbenusurile, folosind un mixer.
Bate o spuma tare din albusuri si sare, si amesteca faina cu praful de copt. Amesteca masa de castane cu spuma de oua (adauga treptat spuma), si apoi adauga amestecul cu faina si toarna aluatul in forme.
Pune la copt 30 de minute in cuptorul preincalzit la 175 de grade C.
Decoreaza briosele cu castane cu frisca si pudreaza cu scortisoara macinata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii