Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, oua, cacao, zahar, faina, praf de copt, zahar vanilat.
Incalzeste cuptorul la 200 de grade C si unge formele pentru briose. Amesteca faina cu praful de copt si cel de cacao. Bate spuma ouale impreuna cu untul, zaharul, apoi incorporeaza amestecul cu faina.
Toarna aluatul in forme si lasa la copt 20-25 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Briose cu mac umplute cu budinca
Briose cu bere
Briose cu cocos prajit
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii