Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte, aroma de migdale, aroma de vanilie, faina, cacao, praf de copt, ciocolata menaj.
Cuptorul se incalzeste la 175 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Zaharul si untul se pun in cuptorul cu microunde 20-30 de secunde ca sa se incalzeasca putin, pana ce untul se topeste.
Se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga ouale, laptele, aromele de migdale si de vanilie.
In alt vas, se amesteca faina cu cacao, praful de copt si sarea. Amestecul de faina se adauga in pasta de unt si se amesteca pana ce se incorporeaza complet.
Se adauga ciocolata rasa. Se pune aluatul in formele de briose pana la ¾ din forma si se coace 15-20 de minute.
Briosele cu ciocolata sunt foarte potrivite pentru gustarea de dimineata, unse cu putin unt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii