Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de briose cu inghetata sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, praf de copt, oua, unt, inghetata.
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade iar formele se tapeteaza cu hartie de copt. Oul se bate spuma cu untul si cu inghetata, se adauga faina si praful de copt.
Aluatul se pune in forme si se lasa la copt 15-20 de minute (se testeaza cu acul).
Pot fi servite dupa ce s-au copt.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii