Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu martipan sunt necesare urmatoarele ingrediente: martipan, faina, migdale, praf de copt, margarina, apa minerala, zahar brun.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade C. Amesteca faina cu migdalele si praful de copt. Amesteca zaharul cu margarina si apa minerala, apoi adauga amestecul cu faina.
Pune cate 1-1 lingura de aluat pe fundul formelor si in fiecare forma pozitioneaza cate 1-1 biluta de martipan si acopera-le cu aluat. Lasa la copt 20 de minute.
Poti decora briosele cu cate o migdala.
Alte retete recomandate:
Briose de toamna
Briose cu mere si nuci
Briose cu vanilie, cocos si ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii