Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de briose cu mere si dovleac copt sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, faina, bicarbonat, oua, ulei, dovleac, zahar.
Incalzeste cuptorul la 165 de grade. Unge cu unt formele de briose sau tapeteaza-le cu hartie de copt. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu, sarea si amestecul de condimente.
Bate ouale spuma impreuna cu zaharul, adauga uleiul, merele razuite si piureul de dovleac copt. Adauga amestecul cu faina si umple formele de briose. Amesteca 1/4 din cana cu zahar cu untul si faina si unge briosele cu amestecul obtinut.
Pune la copt 15-20 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Spuma de capsuni
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii