Prepararea sosului: amesteca cu o furculita ¼ cana de faina, zahar brun, ¼ lingurita de scortisoara si 2 linguri de unt topit. Adauga ¼ cana
Prepararea sosului: amesteca cu o furculita ¼ cana de faina, zahar brun, ¼ lingurita de scortisoara si 2 linguri de unt topit. Adauga ¼ cana de nuci. Pentru briose preincalzeste cuptorul si tapeteaza tava cu hartie sau unge formele cu grasime. Amesteca pe aburi 1 cana de ciocolata rasa cu lapte si restul de unt. Amesteca pana cand se topeste ciocolata si pasta devine lichida. Amesteca faina, zaharul, praful de copt, scortisoara, nuca si restul de ciocolata rasa. Amesteca intr-o farfurioara oul, aroma de vanilie si ciocolata topita. Adauga totul la amestecul cu faina si amesteca pana se omogenizeaza. Portioneaza-l in forme, 2/3 din forma sa fie plina. Toarna sos din belsug, coace-le 20-25 de minute, lasa-le sa stea inca 5 minute in cuptor si raceste-le pe plansa.
Alte prajituri delicioase:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii