Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu portocale si mac sunt necesare urmatoarele ingrediente: mac, faina, praf de copt, oua, smantana, ulei, suc de portocale.
Incalzeste cuptorul la 175 de grade C, tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Amesteca intr-un vas faina cu zaharul, praful de copt, sarea si macul (si coaja de portocala).
Intr-un alt vas amesteca ouale, smantana si uleiul, aroma de portocale, iar apoi amesteca cele doua compozitii. Lasa la copt 25-30 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu inghetata
Briose cu sunca, condimentate
Briose italiene condimentate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii