Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu portocale si mac sunt necesare urmatoarele ingrediente: mac, faina, praf de copt, oua, smantana, ulei, suc de portocale.
Incalzeste cuptorul la 175 de grade C, tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Amesteca intr-un vas faina cu zaharul, praful de copt, sarea si macul (si coaja de portocala).
Intr-un alt vas amesteca ouale, smantana si uleiul, aroma de portocale, iar apoi amesteca cele doua compozitii. Lasa la copt 25-30 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu inghetata
Briose cu sunca, condimentate
Briose italiene condimentate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii