Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu raffaello sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, praf de copt, ou, zahar, sare, unt, zeama de ananas, rom alb.
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade iar formele de briose se tapeteaza cu hartie de copt. Intr-un vas se amesteca faina, bucatelele de Raffaello, praful de copt si putina sare.
In alt vas se bate spuma untul cu zaharul si oul si, cand e gata, se adauga amestecul de faina, zeama de ananas si romul.
Aluatul se toarna in forme (doar pana la jumatate) si se coace 15-20 de minute
Pot fi servite dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu faina de malai si miere
Pasca fara aluat
Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii