Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu raffaello sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, praf de copt, ou, zahar, sare, unt, zeama de ananas, rom alb.
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade iar formele de briose se tapeteaza cu hartie de copt. Intr-un vas se amesteca faina, bucatelele de Raffaello, praful de copt si putina sare.
In alt vas se bate spuma untul cu zaharul si oul si, cand e gata, se adauga amestecul de faina, zeama de ananas si romul.
Aluatul se toarna in forme (doar pana la jumatate) si se coace 15-20 de minute
Pot fi servite dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu faina de malai si miere
Pasca fara aluat
Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii