Briosele cu rubarba si capsuni sunt absolut delicioase! Capsunile dulci si aromate se potrivesc perfect cu rubarba acrisoara.
Incalziti cuptorul la 190 grade.
Frecati untul cu zaharul, apoi puneti ouale si amestecati bine.
Adaugati vanilia, laptele batut sau kefirul, uleiul.
Separat amestecati faina cu praful de copt si sarea. Adaugati faina la compozitia lichida si amestecati doar atat cat sa se incorporeze (30 sec). Puneti si fructele si incorporati-le usor.
Turnati compozitia in forme de briose si coaceti 15-17 minute.
Serviti-le pudrate cu zahar.
Reteta de briose cu capsuni si rubarba a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.
Serviti briosele cu capsuni si rubarba dupa ce s-au racit putin, pudrate cu zahar.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii