Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu smochine sunt necesare urmatoaree ingrediente: smochine, faina, zahar, unt, faina de cereale, ou, lapte, praf de copt.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Formele de briose se ung cu unt sau se tapeteaza cu hartie de copt. Se cerne in zahar faina si praful de copt, untul framantat cu mana, smochinele si laptele amestecat cu oul.
Se pune aluatul in formele de briose si se coace 15-20 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Tiramisu
Pasca cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii